Ekotehokas Rakentaja-otos

Rakennustyömaiden jätehuollon kehittämiskilpailu

Rakennustyömaan jätehuollon kehittämiskilpailun tavoitteena on edistää rakennustyömaiden jätehuoltoa uudella ja innovatiivisella tavalla. Kilpailu järjestetään Ekotehokas rakentaja –hankkeen puitteissa syksyllä 2014.

Kilpailun kolme parasta työtä esitellään hankkeen loppuseminaarissa Tampereella 19.11.2014. Maineen ja kunnian lisäksi voittajajoukkue saa rahapalkinnon (1 000 euroa) ja toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet tuotepalkinnot.

Lataa kilpailun ohjeet itsellesi tästä tai lue ne alta!

Lisätietoja saat myös hankkeen Työkalut- välilehdeltä!

Tervetuloa mukaan!

**************

Rakennustyömaiden jätehuollon kehittämiskilpailun säännöt

Joukkueet

Kilpailu on tarkoitettu pirkanmaalaisten oppilaitosten opiskelijoille. Mukaan pääsevät ensimmäiset 50 ilmoittautunutta (5 hlö/ryhmä). Ilmoittautuminen tulee tehdä syyskuun loppuun mennessä oman oppilaitoksesi yhteyshenkilölle ( TAMK: Hannu Kauranen (hannu.kauranen@tamk.fi), Eeva-Liisa Viskari (eeva-liisa.viskari@tamk.fi, TAKK: Tiia Ristanen (tiia.ristanen@takk.fi)) tai hankkeen koordinaattorille (tiia.ristanen@takk.fi). Ilmoittautuessasi ilmoita vähintään oma nimesi ja s-postiosoitteesi. Ilmoitathan koko ryhmäsi kerralla mukaan!

Kilpailun tehtävä

Ryhmien tulee ratkaista rakennustyömaan jätehuollon järjestäminen uudella ja innovatiivisella tavalla. Laita pakka sekaisin ja kehitä jätehuolto toimivaksi!

Kilpailun käytännöt ja kilpailutuotoksen palautus

Kilpailijoilla on käytössään Moodle-alusta, jota voi hyödyntää työskentelyssä. Työskentelytapa on muuten vapaa. Moodle-tunnukset lähetetään kaikille osallistujille kilpailun alettua.

Kehitystyöt tulee palauttaa Moodlen palautuskansioon viimeistään 31.10.2014.

Kilpailuraati

Ekotehokas rakentaja- hankkeen ohjausryhmä valitsee kilpailutuloksista voittajan. Voittaja julkistetaan Tampereella järjestettävässä hankkeen loppuseminaarissa 19.11.2014.

Kilpailussa mukana

Skanska Delete Flaaming Iso_TAKK_logo_punainen_rgb_jpgELYtunnusten_teko2

**************

Tehtävänkuvaus

Rakennustyömaan tiedot ja huomioitavat asiat:

  • Kyseessä on täydennysrakennuskohde
  • Työmaa sijaitsee keskellä Tampereen kaupunkia kahden vilkkaasti liikennöidyn tien risteyksessä. Tietä reunustaa myös hiljaisempi Ekokuja.
  • Alueelle rakennetaan uusi kolmekerroksinen betonielementtirakennus, johon on tulossa sekä liikehuoneistoja (alimpaan kerrokseen) että kerrostalohuoneistoja (kahteen ylimpään kerrokseen)
  • Tämän lisäksi kiinteistöllä jo ollut kerrostalorakennus saneeerataan.
  • Molempien kohteiden kerrospinta-alat ovat n. 900 m2, kuutioita 2700m3
  • Työmaalla työskentelee 30 henkilöä.
  • Huomioitavat tehtävän ratkaisuissa: työmaan erilaiset sääolosuhteet, työmaan logistiikka, työturvallisuus jne..
Ekotehokas Rakentaja-otos

Klikkaamalla kuvaa saat sen selkeämmäksi ja isommaksi.