Ekotehokas Rakentaja-hankkeen päätösseminaari 19.11.2014 klo 13-15.30

Ekotehokas Rakentaja-hankkeen päätösseminaari järjestetään 19.11.2014 TAKK:n Nirvan toimipisteessä klo 13-15.30. Tervetuloa mukaan (ilmoittautuminen tiia.ristanen@takk.fi)!

Seminaariin on koottu ekotehokkuuden puheenvuoroja Skanskan, Deleten sekä TTY:n edustajilta,  ja tilaisuudessa tutustutaan myös hankkeen aikana innovoituihin kilpailuihin sekä koulutusratkaisuihin. Tilaisuuden päätteeksi palkitaan myös rakennustyömaiden jätehuollon kehittämiskilpailun kolme parasta kilpailutyötä.

Ekotehokas Rakentaja- hankkeessa pirkanmaalaiset jätehuoltoyritykset, rakennusyhtiöt, Tampereen aikuiskoulutuskeskus, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen teknillinen yliopisto löivät päänsä yhteen ja toivat ekotehokkuutta energia- ja jätehuoltoratkaisuin pirkanmaalaisille rakennustyömaille vuosina 2013-2014.

Klikkaa itsesi seminaarin ohjelmaan Ekotehokas rakentaja – kutsusta.